Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Snel leren rijden

 

Rijschool Uniek heeft zijn eigen methode om beginnende verkeersdeelnemers snel te leren rijden. Bij ons kan je jouw rijbewijs halen voor verschillende soorten voertuigen. Zo kan je vrij gemakkelijk het rijbewijs B halen, maar ook het rijbewijs A en zelfs het rijcertificaat voor de bromfiets. In het eerste geval gaat het om je rijvaardigheden bijbrengen om overweg te kunnen met een auto, in het tweede geval om de motorfiets te kunnen beheersen en het derde geval spreekt voor zich.

Bij Rijschool Uniek krijgt iedere student een vaste rijinstructeur aangewezen opdat je snel leert te rijden. Deze zal je door het hele traject heen helpen en daagt je uit om zelfstandig in het verkeer te leren denken. Dergelijke vaardigheden zijn van uitermate groot belang wanneer een afgestudeerde eenmaal zelf achter het stuur zit. Door rijlessen op maat aan te bieden helpen wij je om snel te leren rijden.

Rijbewijs A halen bij onze motorrijschool

Naast het felbegeerde autorrijbewijs kan je bij Rijschool Uniek ook het rijbewijs A halen om met de motor om te leren gaan. Een tweewieler beheersen vergt enige ervaring en daarom hebben we gekwalificeerde deskundigen die jou haarfijn kunnen uitleggen hoe je precies op een stalen tweewieler rijdt. Het is een evenwichtsvoertuig waardoor het motorrijden net iets anders werkt dan met een auto. Ook hier telt dat de rijinstructeur je begeleid om snel te leren rijden.

Hiervoor behaal je bij Rijschool Uniek je AVB, wat het voertuigbeheersingsexamen is. daarnaast is het van belang dat je gereed bent om het examen voor verkeersdeelneming, het AVD, te slagen. Eenmaal zover en je zit binnen no time op je eigen Yamaha of Harley Davidson. De instructeur neemt je hiervoor de weg op, opdat je belangrijke rijervaring op kan doen. Uiteindelijk zal je zover gevorderd zijn dat het eindexamen van onze motorrijschool om het rijbewijs A te halen een fluitje van een cent is geworden. Doe je voordeel met het snel leren rijden bij onze rijschool.

 

Related Posts

De voor- en nadelen van het bezit van een Polderscooter

Gul Rijopleidingen Delft

Naar garage Veenendaal voor een nieuwe of gebruikte auto