Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease en verzekeringen

Zonder zorgen autorijden met private lease van XLEasy
Bij XLEasy vinden we dat autorijden een plezierige ervaring moet zijn. Gemakkelijk en ontspannen, zonder beslommeringen. Daarom nemen wij de vervelende dingen van u over, zodat u zonder zorgen in de auto kunt stappen. U betaalt een laag, vast bedrag per maand en daarmee heeft u geen last meer van allerlei administratief gedoe, zoals wegenbelasting, pechhulp, onderhoud, afhandeling van schade en gedoe met verzekeringen en rijdt u gedurende de looptijd van de lease in een fonkelnieuwe auto. Met name verzekeringen zijn voor de doorsnee Nederlander een noodzakelijk kwaad. Fijn dus dat u bij private lease daar geen aandacht meer aan hoeft te besteden en toch goed verzekerd bent.

Met private lease van XLEasy goed verzekerd op weg
Bij XLEasy regelen we voor u een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en een allrisk verzekering. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor alle autobezitters, zodat de schade die u, onverhoopt, toebrengt aan anderen, altijd verzekerd is. De allrisk verzekering dekt de schade aan uw eigen auto, voor zover deze niet te verhalen is. Zo rijdt u altijd goed verzekerd rond. Dat is een prettig idee, ook al heeft u geen schade. Eventueel, als u na de leaseperiode toch weer een eigen auto wilt gaan rijden, verstrekt XLEasy u een bewijs voor jarenlang schadevrij rijden, zodat uw schadevrije periode niet verdwijnt als u een auto leaset.

Ervaar het zorgeloze gevoel bij XLEasy
Bij XLEasy ervaart u het zorgeloze gevoel dat hoort bij zorgeloos autorijden met private lease. U rijdt misschien nog prettiger als u weet dat u goed verzekerd bent. Aarzel dus niet en bekijk snel de website van XLEasy, zoek uw favoriete auto en dien uw aanvraag in, zodat u snel kunt genieten van zorgenvrij autorijden.