Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Online is een groot assortiment aan systeemhelmen beschikbaar

Alle systeemhelmen die aangeboden via websites worden thuis bezorgd. Binnen enkele dagen kun je dus jouw gloednieuwe systeemhelm met bijvoorbeeld een vlag erop, een comic book print of gewoonweg een universele systeemhelm, dragen. Dan heb je niet alleen meer veiligheid maar tevens de looks. De meeste systeemhelmen worden van polycarbonaat, thermoplast of glasfiber gemaakt wat bijdraagt aan de sterkte en onbuigzaamheid van het materiaal. Eventueel kun je ook gebruik maken van het ruilrecht of de garantie voor een jaar die meestal op een systeemhelm staat.

Koop een blitse, veilige systeemhelm online

Systeemhelmen zijn tegenwoordig van glasfiber of thermoplast gemaakt en gehard tegen botspartijen of valbeurten. Wees beveiligd door een nieuwe systeemhelm aan te schaffen die er ook nog eens goed uit ziet. Maak de blits en neem er eentje met bliksemschichten, of een bepaald visueel patroon. Je kunt online op verschillende webwinkels naar merken zoeken en de site ideaal is ingedeeld om bijvoorbeeld op ritssluiting of formaat te filteren. De prijzen zijn wisselend voor een nieuwe, online bestelde, systeemhelm, variërend van de zestig voor een afgeprijsde systeemhelm tot in de honderden euro’s voor speciale merken.

Benut binnen no time jouw nieuwe systeemhelm

Levering van een online bestelde systeemhelm geschiedt binnen enkele dagen door de pakketservice. Wees blij met jouw nieuwe aanwinst en binnen no time kun je de helm opzetten en door de straten crossen, bij tankstations het kinstuk aflaten en even een boodschap doen. Ook om je gelaat vlug bij douanes te kunnen tonen of andere momenten waarop je het gezicht even moet laten zien bij identificatie, kun je het tussendeel gemakkelijk afzetten. Met meer veiligheid cruise je door de straten beschermd tegen mogelijke ongewenstheden met jouw nieuwe systeemhelm.