Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Kartonnen dozen koop je natuurlijk bij de Dozenhal. Met meer dan 2.500 verschillende formaten is er altijd wel een geschikte doos bij. Op maat gemaakte dozen koop je al vanaf 1 stuk, voor overige afmetingen dozen op voorraad geldt een minimale afname. Variërend van enkele stuks, tot minimaal tientallen stuks. Op de website zie je direct hoeveel dozen van een bepaalde afmeting je minimaal moet afnemen. 

Kartonnen dozen niet alleen voor verhuizing of verzending

Heb je op enig moment te veel kartonnen dozen in huis? Omdat je bijvoorbeeld onlangs een hele stapel nodig had omdat je ging verhuizen en nu heb je heel wat dozen over. Zonde om ze weg te gooien en hopelijk heb je ze niet binnen korte tijd weer nodig omdat je voor jaren gesetteld bent. Maar wat moet je dan toch met al die dozen die je over hebt? Ik heb kartonnen dozen altijd bij het oud papier gegooid, of aan iemand gegeven die ze op dat moment harder kon gebruiken dan ikzelf. Je hebt er waarschijnlijk zelf ook wel eens over nagedacht om je kinderen de dozen te geven om ermee te spelen bijvoorbeeld om er een poppentheater van te maken. Ze zijn echter niet alleen handig en leuk om mee te spelen, maar je kan ze door het hele huis gebruiken voor de organisatie van spullen. 

Kartonnen opbergtas met riem

Je kunt die oude kartonnen dozen met slechts een beetje tijd en een paar benodigdheden omtoveren tot geweldige voorraadbakken. Je bedekt de dozen gewoon met stof en voegt dan een oude riem toe voor een handvat. Deze zijn geweldig voor het organiseren van allerlei spulletjes, van knutselbenodigdheden en kinderspeelgoed tot tijdschriften en alles wat je verder kan bedenken. Als ze klaar zijn, zal niemand kunnen bedenken dat het ooit kartonnen dozen waren.

Kartonnen krabplank voor katten

Katten houden van krabben – als je zelf een kat hebt, weet je dat maar al te goed. Als je een kat hebt, heb je echt een soort krabpaal nodig. Anders krabben ze aan muren en meubels. Dus gebruik die lege kartonnen dozen en maak er een krabpaal van om je meubels te beschermen. Ja kan er een maken van golfkarton en het zal de concurrentie aankunnen met de krabpalen die je in dierenwinkels ziet voor veel geld. Je kat zal het geweldig vinden en je meubels zullen je dankbaar zijn.

Kartonnen dozen kopen? Klik hier.