Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Ingebouwde dashcams bestellen bij carcam.nl

Een ingebouwde dashcam voor extra veiligheid 

Een ingebouwde dashcam heeft enkele handige voordelen. Zo is de dashcam netjes weggewerkt achter uw voorruit. Wat betekent dat de dashcam uw zicht nooit zal hinderen. De ingebouwde dashcam maakt beeld- en geluidsopnames zodra u begint te rijden. De ingebouwde dashcams van CarCam beschikken over GPS en kunnen een signaal afgeven wanneer u een snelheidsmeter nadert. Vooral voor nieuwe auto’s is het verstandig de dashcam te laten installeren. De kosten van een allrisk verzekering kunnen namelijk hoog uitvallen. Mocht u betrokken raken bij een ongeval of bent u slachtoffer van vandalisme dan kunt u aantonend bewijs leveren en kunt u sneller gegevens uitwisselen met de verzekering. 

CarCam.nl koploper van de laatste innovaties in dashcams 

CarCam heeft de nieuwe PRO ELITE dashcam geïntroduceerd. Naast de standaardfuncties die te vinden zijn bij de gebruikelijke dashboard camera, zet deze nieuwe camera een hogere standaard in kwaliteit en multifunctionaliteit. Deze dashcam kan in iedere auto worden geïnstalleerd en is volledig geïntegreerd.  De PRO ELITE heeft de volgende innovaties; 

 Full HD Camera
 Wifi
 GPS
 Live streaming
 Microfoon
 Parkmode met G-sensor

Bescherm uw auto en uw portemonnee tegen schade en oplichting. CarCam is de specialist op het gebied van autobeveiliging. Ontdek uw mogelijkheden op CarCam.nl voor de PRO ELITE dashcam en meer.

Related Posts

Online is een groot assortiment aan systeemhelmen beschikbaar

Private lease en verzekeringen

Een snelle occasion