Motorheadnj
Image default
Travel

Fantastiska saker du måste se och prova när du är i Tyskland

Med över 2000 års rik historia är Tyskland en av de mest kulturellt fascinerande länderna att besöka. De täta skogarna och hisnande bergskedjor är som något ur en sagobok. Ditt besök blir allt annat än tråkigt när man tänker på allt som Tyskland har att erbjuda. Kolla in vår lista över saker du måste prova att göra när du besöker detta underbara land:

Se magiska slott

Vi nämnde att Tyskland har en sagolik arkitektur, eller hur? Det beror på att Tyskland har några av de vackraste och mest välbevarade slotten i världen samt många magnifika katedraler, hem och kyrkor. Besök Lichtensteins slott från 1100-talet eller det spektakulära slottet Eltz med utsikt över floden Elzbach. Det finns också Frankensteins slott, för er gamla skräckfans. Födelseplatsen för den excentriska alkemisten som sägs ha inspirerat berättelsen.

Besök tyska museer

Med en så omfattande och så komplex historia som Tyskland har, kan det knappast bli en överraskning att det finns massor av museer. Dessa museer är några av de mest besökta av alla tyska turistattraktioner. Det finns Museum of Unheard Things, fylld med berättelser och massor av andra mystiska saker. Det finns också ett museum, Stasi-museet, som handlar om hemlig polis och ligger i deras gamla huvudkontor! Och det kliar bara på ytan. Det finns bara för många fantastiska att lista.

Utforska Tyskland på vägen

Att genomföra en bilresa är förmodligen det bästa sättet att få ut det mesta av landet. På det sättet får du uppleva mer av vad landet har att erbjuda. Ta en biltur från Steinau till Trendelburg, längs vad lokalbefolkningen kallar sagovägen. Detta beror på att den sträcker sig från födelseplatsen för bröderna Grimm till Trendelburg slott som är hem för Rupunzels torn. Det finns också kortare vägar. att ta Det tar bara två timmar att ta sig från Frankfurt till Köln. Den bästa är att hyra bil i Tyskland är enkelt och smidigt. Du kan jämföra priser på hyrbilar hos Biluthyrning.nu. De jämnför priser på hyra bil från bolag som Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Firefly, Flizzr, Global, Advantage, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Hertz Dream Collection, King Rent och Buchbinder.

Festivaler

Ingen lista över saker att göra i Tyskland skulle vara komplett utan att nämna festivalerna. Särskilt för att Tyskland är hem för Oktoberfesten, kanske den största festivalen i världen. Här dricks över 7 miljoner liter öl varje år. Det finns också den världsberömda Reeperbahn i Hamburg. Det genomförs nästan 800 konserter på olika platser i hela staden. Detta händer under bara fyra dagar och är den största klubbfestivalen i hela Europa.

Tyskland är överlägset en av de mest minnesvärda resorna du kan åka på oavsett vad du väljer att göra. Du kommer definitivt inte att vara hungring heller eftersom det inte finns någon brist på deras utsökta lokala rätter. Så packa dina väskor och gör dig redo att njuta av sagan som är Tyskland.

https://www.biluthyrning.nu