Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

Een elektrische scooter van Polderscooter

Bij Polderscooter is van alles en nog wat mogelijk, je kunt bij ons een elektrische scooter kopen, het is daarnaast mogelijk om er een te leasen. Ook verkopen we E-bikes, waardoor je nooit meer je helemaal suf hoeft te trappen om ergens op tijd te komen. We hebben merkscooters, normale scooters, allerlei verschillende accessoires en onderhoudspakketten. Bij ons is gewoonweg alles mogelijk! Bovendien hebben we de grootste scootershowroom in heel Nederland! Met ruim 500 scooters op voorraad kunnen wij dat wel zeggen. Het voordeel hiervan is dat je gewoon langs kan komen om de gewenste scooter eerst even in het echt te zien. Bovendien kan je al vanaf achttien euro per maand bij ons leasen!

Alle voordelen van een elektrische scooter

Het grootste voordeel van onze elektrische scooters is dat het erg degelijke modellen zijn, die lang mee zullen gaan en zeer weinig onderhoud nodig zullen hebben. Bovendien is het in allerlei verschillende kleuren beschikbaar! Bijvoorbeeld donkerbruin, lichtblauw, rood en nog veel meer. Zo rijdt je op een scooter die echt bij je persoonlijkheid past. Naast het voordeel dat ze dus erg energiezuinig zijn, is het ook zo dat je over het algemeen zeer weinig oplaadmomenten nodig zal hebben. Onze elektrische scooters zijn namelijk heel energiezuinig. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, de eerste is de snoruitvoering. Deze scooter kan maximaal 25 kilometer per uur gaan. Daarnaast is er ook een andere uitvoering beschikbaar, namelijk de bromuitvoering, die wel 45 kilometer per uur kan gaan (maar iedere garage kan opvoeren tot 50 omdat het zo veiliger is voor het verkeer op de weg met auto’s die graag 50 willen gaan).

Kies voor Polderscooter

Kiezen voor Polderscooter was nog nooit zo’n goede beslissing. Je kunt je eerst op onze website oriënteren over de scooter die het meeste tot je spreekt. Vervolgens kan je op bezoek komen in onze showroom om de scooter in het echt te kunnen zien. Hoewel het op onze website al mogelijk is om een scooter te kopen of te leasen, raden we dit wel eerst aan. Oriënteer jezelf goed!