Motorheadnj
Image default
Recreation / Motorcycles

De voor- en nadelen van het bezit van een Polderscooter

Op de Polderscooter, met de wind in je haar, de zon op je huid, de subtiele prikken op je gezicht als insecten tegen je aanvliegen. Ah ja, het glorieuze leven van een scooter eigenaar. Of je nu al een trotse scooter eigenaar bent of overweegt er een te worden, hieronder enkele voordelen maar ook een paar nadelen van het leven van een scooter eigenaar.

Voordelen van het bezit van een Polderscooter

Met een Polderscooter heb je nooit meer parkeerproblemen. Op school bijvoorbeeld: je hebt 20 minuten voor de les begint en nog 10 minuten voordat de aflevering van je favoriete serie die je volgt is afgelopen. Wat doe je? Je kijkt de aflevering helemaal af omdat je een scooter hebt en je je niet druk hoeft te maken of je op tijd komt omdat je nog een parkeerplek moet zoeken. Een plekje voor je scooter is zo gevonden.

Je ziet er stoer uit. Je vrienden staren vol jaloezie naar je als je over de weg rijdt.

Niets is leuker dan een stelletje te zien die een romantische rit met elkaar delen. En al helemaal als je liefje haar armen om je heen slaat.

Nadelen van het bezit van een Polderscooter

Het gevreesde domino-effect. Het onvermijdelijke lot van de persoon die erin slaagt om de controle over zijn of haar scooter te verliezen waardoor een hele rij scooters als een dominospel omvalt. Nuttige tip: Als dit jou overkomt? Probeer ze dan niet eens op te rapen. Gewoon doen alsof het je nooit is gebeurd.

Als het regent, word je behoorlijk nat.

Persoonlijke keuze

Zoals je ziet, zijn er voor- en nadelen aan het hebben van een levensstijl met een Polderscooter. Uiteindelijk komt het echter alleen neer op de vraag: Ben je lui? Heb je een rijbewijs waarmee je kunt aantonen dat je een machine op twee wielen kunt bedienen? Als je antwoord op deze twee vragen is ja, dan is een scooter een drastische verbetering van je levensstijl. Welkom in de scooter gemeenschap, waar het niet uitmaakt hoe klein, groot of welke kleur je toekomstige scooter is. Bij Nieuw, tweedehands, gekocht of geleased. Bij Polderscooter heb je een ruime keuze.

Related Posts

De elektrische fiets: ideaal voor ouderen

Ingebouwde dashcams bestellen bij carcam.nl

Een snelle occasion